Behandlinger

Her viser jeg nogle behandlinger jeg selv har udført, og som er interessante

To knækkede fortænder. Frakturen går gennem nerven i tanden…

De knækkede stykker er limet på igen

April 2015 Behandling af knækkede fortænder

En 16-årig dreng er faldet på Gymnasiet. De centrale fortænder er knækket, og frakturen gik gennem nerven. Normalt en behandling der ville have ført til rodbehandling, men ikke her. Såret på nerven blev behandlet og dækket med en særlig biologisk aktiv cement (MTA), der kan lave en tæt forsegling ind til nervevævet i tanden. Herefter heler såret, og nerven danner nyt tandvæv op mod cementen så hullet indtil nerven lukkes ved at tanden heler sig selv. Tanden forbliver levende.

Dette er en meget bedre behandling end en rodbehandling. Rodbehandlede tænder ændrer tit farve og bliver mørke, hvilket giver dårlig æstetik og de knækker også lettere. Der er derfor meget at vinde ved at bevare nerven levende i tanden. Patienten følges i skoletandplejen, og den seneste tilbagemelding lød på at han var fri for symptomer og at nerven var levende!

Januar 2015 Kosmetisk behandling af store mellemrum

En 19-årig pige var ked af store mellemrum mellem tænderne. Uden at beskadige de naturlige tænder lagde jeg fyldningsplast i mellemrummene. Patientens egne tænder var temmelig smalle fra naturens hånd, og det var derfor muligt at få et naturligt udseende selvom tænderne blev bygget ud. Plasten sidder uden på tændernes overflade og kunne i princippet fjernes uden at tænderne har lidt skade.

Patienten var ked af store mellemrum mellem fortænderne

Patienten 2 år efter at mellemrummene er fyldt ud med plast. Behandlingen ser stadig fin ud.

Tidsbestilling på telefon 86 81 16 76 eller klik for online booking

Book en tid

Om os

Vi er en moderne, kvalitetsbevidst tandklinik i centrum af Silkeborg, der lægger vægt på forebyggelse, med det formål at give dig det bedste udgangspunkt for at bevare dine egne tænder pæne og stærke hele livet.

Tandlægeskræk

Har du brug for en undersøgelse eller en behandling af dine tænder, men holder tandlægeskræk dig tilbage fra at bestille en tid hos din tandlæge? Så er du ikke alene. Omkring 15 % af alle danskere lider af tandlægeskræk.

Vi har hjulpet mange, og vi vil meget gerne hjælpe på en hensynsfuld måde. Se artiklen og nogle anmeldelser som folk uopfordret har givet.

Henvisninger

Klinikken udreder og behandler patienter med ansigtssmerter, kæbeledsproblemer, muskelsmerter og tandpine.
Vi modtager henvisninger fra tandlæger, men patienter er også velkomne til selv at henvende sig.

For patienter
Her kan du læse mere om hvordan vi kan hjælpe med smerteproblemer.